Despre noi

    S.C. MATTROM este importatorul si distribuitorul usilor pentru interior marca MATTROM.®
   Comercializam o gama larga de modele de usi celulare din lemn placate cu MDF si furnir sintetic de o calitate superioara.
    Experienta acumulata in decursul celor  10 ani de cind societatea noastra este prezenta pe piata usilor de interior din Romania, si a bazei tehnico-materiale intr-o continua dezvoltare (masini de distributie marca Mercedes, depozite cu capacitate mare de stocare, in permanenta avem stocuri de 10.000 bucati si condtii de pastrare), ne recomanda ca unul dintre cei mai prompti si seriosi furnizori in solutionarea eficienta si rapida a nevoilor si cerintelor partenerilor nostri.
    In sustinerea celor mentionate, S.C. MATTROM si-a format o echipa de oameni competenti si responsabili care lucreaza cu profesionalism, incepind de la receptia si continuind cu depozitarea, si livrarea produselor la beneficiar.
    De asemenea, conducerea societatii este implicata activ si permanent. In acest fel toate problemele ce apar pot fi solutionate cu promptitudine.  
    Cind spui MATTROM , spui seriozitate, caracter, competenta, promptitudine , eficienta, suficiente argumente pentru a te convinge sa alegi produsele noastre.
   
    Dintre usi de interior, putem mentiona usi celulare, usi duble, usi cu dimensiuni speciale
    Asteptam cu interes comanda dumneavoastra.